Mini Mundi bezoeken met het gezin

Bij Mini Mundi kun je je met het hele gezin een hele dag zeker vermaken! Je kunt hier naar het miniatuur Walcheren, de Indoor Speeltuin, het pretpark of naar 0-3 land. Miniatuur Walcheren is samen met Madurodam aangelegd. Dit miniatuurpark heeft dezelfde contouren als Walcheren, met de paden op dezelfde ligging ten opzichte van het zeeniveau. Dit zorgt voor een groter kijkplezier!

Je vindt hier het stadhuis van Middelburg, de Vlissingse boulevard en het Abdijcomplex van Middelburg. Kinderen kunnen hiernaar kijken, opdrachten mee doen en luisteren naar de verhalen.

Als de kinderen daarna lekker willen spelen kunnen ze zich uitleven in het indoor speelpark. Hier kunnen ze heerlijk klimmen, klauteren en springen. Met bruggen en touwconstructies worden onderdelen van het speelpark aan elkaar gekoppeld waardoor kinderen kunnen klimmen. Wanneer ze even willen rusten kunnen ze een filmpje kijken bij de Mini Mundi Bios.

Eenmaal weer bijgekomen staat het pretpark nog op de kinderen te wachten. In het pretpark kun je met het hele gezin racen in de achtbaan of met een treintje over het park. Schommelen, springen en racen in autootjes; het is allemaal mogelijk in het pretpark!

Voor de allerkleinsten is er een 0-3 land. Hier kunnen zij spelen met een speelkeukentje, treintafel of de poppenkast. Wanneer ze liever in de grote ballenbak spelen is dat ook een optie!

Voor een bezoekje aan Mini Mundi kun je gebruik maken van de NapPas. Met deze pas krijg je namelijk korting op een ticket voor Mini Mundi. Net als voor zeker 250 andere activiteiten in Nederland.